marți, 21 septembrie 2010

We had fun!

Prieteni buni, lucrușoare faine, cafea aromată și brioșe super, în grădină, la aer curat... Anunțăm aici când ne mai întâlnim :) 




















Sculpturile în lână ale Sofiei Lopez - minunate!





Handmade "live" :)







2 comentarii:

  1. Buna,
    Mi-a povestit prietena mea de targusor, mi-a spus ca a fost foarte placut. Am rugamintea ca, daca se va organiza targul, in functie de vreme, sa primesc si eu un invite, mail, mesaj pe adresa dragosstavaroiu@yahoo.com, eventual sa incercam sa mai aducem ceva lume care sa vada minunatele sculpturi in lana, bijuteriile si hainutele. Eu voi veni cu aparatul de fotografiat ;)
    Astept un raspuns.
    Dragos Stavaroiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Dragos! Ma bucur ca prietena ta s-a simtit bine - ca si noi, dealtfel :) Esti binevenit duminica, dupa cum probabil ti-a spus prietena ta nu e un targ "oficial", e un spatiu privat care isi deschide poarta pentru prieteni si cunostinte, precum si, iata, pentru prietenii prietenilor :) Superbele sculpturi in lana ale Sofiei Lopez vor fi acolo, cafeaua fierbinte si briosele de asemenea! Feel free to invite your own friends! Mail-ul nostru de contact e cel de pe blog, lucrurifaine at gmail com, sau cel de pe blogul sofialopezhandmade.blogspot.com. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere